Medewerker aan het woord – Eduard

 

Hi, mijn naam is Eduard en sinds een klein jaartje met veel plezier projectcoördinator.

 

Ik weet nog als de dag van gisteren hoe mijn eerste contact was met Hagemans, een gemoedelijk en sociaal bedrijf zei men met veel vrijheden in het werk. Nu een klein jaartje later kan ik zeggen dat daar niets aan gelogen is! Hagemans is écht een familiebedrijf.

 

Als projectcoördinator maak je scenario’s en inspecteer je de mogelijkheden voor het verbeteren en verduurzamen van de woningen. In de voorbereiding en tijdens het project heb je veel contact met opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en collega’s. Je wordt een bekend gezicht bij de woningcorporatie, wat ik als fijn ervaar! Ik had de nodige ervaring opgedaan bij verschillende coöperaties en aannemers maar toch blijf ik iedere dag leren bij Hagemans waardoor mijn werk uitdagend en divers blijft.

 

Enthousiast geworden over werken bij Hagemans? Neem eens een kijkje op www.hagemans.nl/werken-bij en ontdek al onze vacatures!