Medewerker aan het woord – Rachel

Dit keer geven we het woord aan onze bewonersbegeleider, Rachel!

 

Ik werk inmiddels 2 jaar voor Hagemans. En vanaf het begin hoorde ik er meteen bij. Hagemans zorgt goed voor haar personeel. Zo kregen we een aantal weken geleden nog een erg leuk Paaspresentje. Het viel zelfs mijn moeder op. “Rachel, je krijgt met elke (feestelijke) gelegenheid wel wat!” Dit moet ik beamen. Ondanks dat ik een jaar ‘ingeleend’ was, heb ik mij bij Hagemans altijd als een Hagemans werknemer gevoeld.

 

Mijn werkzaamheden zijn heel divers, de ene dag start ik met mijn mail en de andere dag een rondje door de wijk of bijvoorbeeld een warme opname. Dat is afhankelijk van in welke fase we met het project zitten. Gedurende de dag heb ik regelmatig contact met onze vakmensen over de werkzaamheden zodat ik de bewoners goed kan begeleiden tijdens het project.

 

Ik heb de ruimte gekregen om mij te specialiseren, passend bij mijn functie. Zo heb ik een opleiding gevolgd tot energiecoach. Ik ging een dag per week naar school naast mijn huidige functie. Ik blijf mijzelf ontwikkelen ook om de bewoners van de juiste informatie te blijven voorzien. Geen dag is hetzelfde als bewonersbegeleider. Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden altijd vlot en prettig verlopen voor de bewoner.

 

Toe aan een nieuwe uitdaging? Kom ons team versterken en ontdek al onze vacatures op www.hagemans.nl/werken-bij