Medewerkersverhalen

Manager projectcoördinatie aan het woord – Eduard

Hi, mijn naam is Eduard en ik ben manager projectcoördinatie.

 

Ik weet nog als de dag van gisteren hoe mijn eerste contact was met Hagemans. Van horen zeggen, wist ik dat het een gemoedelijk en sociaal bedrijf moest zijn. Nu een kleine twee jaar later kan ik zeggen dat daar niets aan gelogen is! Hagemans is écht een familiebedrijf.

 

Ik begon als projectcoördinator en in die rol maak je scenario’s en inspecteer je de mogelijkheden voor het verbeteren en verduurzamen van de woningen. In de voorbereiding en tijdens het project heb je veel contact met opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers en collega’s. Je wordt een bekend gezicht bij de woningcorporatie, wat ik als fijn ervaar! Ik had de nodige ervaring opgedaan bij verschillende corporaties en aannemers maar toch leerde ik iedere dag bij Hagemans waardoor mijn werk uitdagend en divers blijft.

 

Inmiddels ben ik sinds kort manager projectcoördinatie en mag ik leidinggeven aan de groep projectcoördinatoren en inspecteurs. Als leidinggevende ben ik de verbindende factor tussen alle coördinatoren en inspecteurs. Daarnaast coach, help en begeleid ik de coördinatoren bij hun werkzaamheden en zorg dat ze zich blijven ontwikkelen en elke dag weer met plezier aan het werk gaan.

 

Enthousiast geworden over werken bij Hagemans? Neem eens een kijkje op https://hagemans.nl/werk-bij/ en ontdek al onze vacatures!