Medewerkersverhalen

Materieelbeheerder aan het woord – Hennie

Hi, ik ben Hennie en werk al sinds mijn 17e bij Hagemans!

 

Ik begon als schilder maar nu werk ik al jarenlang met veel plezier als materieelbeheerder. Mijn werk bestaat uit het bestellen, keuren, registeren, uitlenen en beheren van materialen. Ik bevoorraad de bouwprojecten van het juiste materieel.
Daarbij ben ik ben veel onderweg, de logistieke planning speelt daarbij een belangrijke rol. Ik kom iedere dag op een andere bouwplaats en maak altijd een praatje met (een van) onze vakmensen! Kortom geen dag is hetzelfde!

 

 

Het leukste aan mijn werk vind ik de zelfstandigheid en dat er veel ruimte is voor eigen initiatief. Wat ook hartstikke leuk is, over 7 jaar vieren we dat ik 50 jaar in dienst ben én dat Hagemans 100 jaar bestaat. Dubbelfeest dus!