Medewerkersverhalen

Timmerman aan het woord – Jasper

 

Hoi! Ik ben Jasper en ik werk bij Hagemans als timmerman.

 

Ik ben bijna 10 jaar werkzaam bij Hagemans. Een tijdje ben ik er tussenuit geweest en werkzaam geweest bij een andere werkgever. Al snel kwam ik tot de conclusie dat Hagemans het bedrijf is waar ik wil werken. Afgelopen januari gaf Hagemans mij de kans om door te groeien naar een andere functie. Ik leer nu wat de rol als voorman/teamleider inhoudt. Daarnaast biedt Hagemans mij een passende opleiding aan. Hagemans geeft de vrijheid om mij te ontwikkelen. Ik krijg de ruimte om te mogen leren van mijn fouten. Voor mij is Hagemans een vernieuwend en groeiend bedrijf waar mogelijkheden en kansen bestaan!

 

Het samenwerken in een klantteam met vakmensen, projectcoƶrdinatoren, projectmanager en ook onderaannemers maakt mijn functie uitdagend. Dit omdat je zowel veel contact hebt met eigen medewerkers als met bewoners en externen. Aan mij de taak om het hele projectproces te coƶrdineren en bewaken. Gezamenlijk zorgen we voor een mooi eindresultaat voor de bewoners.

 

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Neem eens een kijkje op www.hagemans.nl/werk-bij en ontdek al onze vacatures!