Medewerkersverhalen

Medewerker administratie aan het woord – Eva

Hoi! Ik ben Eva en werk bij Hagemans op de afdeling administratie.

 

Inmiddels alweer 4 jaar werkzaam bij Hagemans. Ik ben verantwoordelijkheid voor de financiële administratie met name het crediteurenbeheer, het verwerken van inkoopfacturen, (nieuwe) projecten aanmaken en alle bijbehorende financiële administratie.

Ook ben ik sinds kort lid van de ondernemingsraad met 6 andere collega’s. Leuk om zo nog meer zicht te krijgen in onze organisatie. En een bijdrage te leveren.

 

Tijdens mijn eerste werkdag bij Hagemans voelde ik mij meteen op mijn plek!

Mede door de vele activiteiten die georganiseerd worden. Zo voel je je betrokken en verbonden. En ook tijdens de coronaperiode werd er toch een kleinigheidje thuis gestuurd. Dit blijft je bij en wordt gewaardeerd. Daarom ben ik nog steeds blij dat ik de stap gemaakt heb en bij Hagemans ben gaan werken.