Medewerkersverhalen

Teamcoördinator Marketing & Communicatie aan het woord – Janne

Hi, ik ben Janne en ik werk als Teamcoördinator Marketing & Communicatie bij Hagemans!

 

Ik begon 5 jaar geleden (2018)  als medewerker bewonerscommunicatie. Ik maakte de vertaalslag van techniek naar sociaal om zo de bewoners op een duidelijke manier te informeren. Na twee jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en die vond ik in de functie medewerker communicatie.

 

Inmiddels ben ik doorgegroeid naar Teamcoördinator Marketing & Communicatie. Ik ben nog steeds blij dat ik de kans kreeg om mezelf verder te ontwikkelen en zo mijn steentje bij te dragen aan de groei van Hagemans. Door deze groei was er ook behoefte aan een groter team voor de Marketing & Communicatie van het bedrijf. Er staat nu een mooi team dat met veel plezier samenwerkt aan de uitstraling en het imago van Hagemans. Het leukste aan mijn werk vind ik om mijn collega’s en de projecten in de spotlights te zetten. Ze de aandacht te geven die ze verdienen. Of het nu een berichtje in de nieuwsupdate is of een mooi artikel in het magazine. Volgens mij heb ik de leukste baan van het bedrijf.

 

Lijkt het je ook leuk om bij Hagemans te werken. Kijk dan eens bij onze vacatures.