Medewerkersverhalen

Medewerker Communicatie aan het woord – Janne

Hi, ik ben Janne en ik werk als medewerker communicatie bij Hagemans!

 

Ik ben 3 jaar geleden (2018) begonnen als medewerker bewonerscommunicatie. Ik maakte de vertaalslag van techniek naar sociaal om zo de bewoners op een duidelijke manier te informeren. Na twee jaar werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en die heb ik zeker gevonden.

 

Inmiddels verzorg ik de in- en externe communicatie binnen het bedrijf. En ik ben nog steeds blij dat ik de kans kreeg om mezelf verder te ontwikkelen op het gebied van communicatie en zo mijn steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de organisatie.

 

Het leukste aan mijn werk vind ik om mijn collega’s en de projecten in de spotlights te zetten. Ze de aandacht te geven die ze verdienen. Of het nu een berichtje in de nieuwsupdate is, een mooi artikel in het magazine of in één van mijn vlogs waarbij ik een dagje met ze mee ga. Volgens mij heb ik de leukste baan van het bedrijf.

 

Lijkt het je ook leuk om bij Hagemans te werken. Kijk dan eens bij onze vacatures.