Medewerkersverhalen

Teamcoördinator Sociaal Domein aan het woord – Monica

Hi, ik ben Monica en sinds een half jaartje werkzaam als Teamcoördinator Sociaal Domein bij Hagemans

 

Na een aantal jaar als bewonersbegeleider te werken voor een andere organisatie was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Alles wat ik op dat moment zocht bleek Hagemans te bieden. Een uitdagende en coachende rol binnen de afdeling Sociaal Domein.

 

Wat maakt mijn werk zo leuk?

De afwisseling! Zo ben ik 2 dagen onderweg naar projecten, daar ondersteun en begeleid ik bewonersbegeleider(s). In ons team willen we zoveel mogelijk van elkaar leren en zo efficiënt mogelijk werken. Door een uniforme werkwijze kunnen we elkaars werk overnemen als dat nodig is. Zelf spring ik ook nog weleens een dagje bij en informeer bewoners over de werkzaamheden van een project. Het gaat dan om piekmomenten of wanneer er een collega ziek is. Daarnaast neem ik deel aan verschillende interne overleggen om de planning van de bewonersbegeleider(s) te bewaken of om mee te denken op communicatiegebied. Ook ben ik betrokken bij het schrijven van scenario’s en de trajecten bij nieuwe klanten.