Medewerkersverhalen

Projectcontroller aan het woord – Bob

Hoi, ik ben Bob en Projectcontroller bij Hagemans!

 

15 jaar geleden begon ik als projectadministrateur. Door de groei van Hagemans kreeg ik de kans om mee te groeien en daarom werk nu alweer een aantal jaar met veel plezier als projectcontroller. Ik controleer de financiƫle zaken van onze projecten, assisteer (op financieel gebied) waar nodig onze projectleiders en managers en zorg iedere periode voor de rapportages met de behaalde resultaten. Ook ben ik betrokken bij de ontwikkelingen en het vernieuwen van onze systemen en processen. Dat maakt mijn werk afwisselend en uitdagend voor de toekomst.

Regelmatig bezoek ik projecten. Zo kan ik zien wat we doen, hoe het verloopt en waar de verbeterpunten liggen. Ik vind het leuk dat Hagemans verschillende activiteiten organiseert voor medewerkers. Het bindt elkaar toch op een andere manier. Meestal ben ik wel van de partij. Zeker bij de sportieve activiteiten als de Strong Viking Run of het karten maar ook bij de kookworkshops.

 

Hagemans blijft groeien, kijk gerust eens bij onze vacatures. Wie weet zit er een leuke functie voor je bij en kan ik je binnenkort verwelkomen als nieuwe collega!