Medewerkersverhalen

Projectcoördinator aan het woord – Luuk

Hi, ik ben Luuk en ik begon 2 jaar geleden als inspecteur bij Hagemans.

 

Als inspecteur voerde ik bouwkundige inspecties uit voor verschillende projecten. Alle data die je als inspecteur verzamelt en toepast in scenario’s, wilde ik graag verder zelf uitwerken. Bij Hagemans zijn dit werkzaamheden die horen bij de functie Projectcoördinator. Nadat ik mijn ambitie kenbaar maakte, kreeg ik afgelopen januari (2022) de kans om mij als projectcoördinator verder te ontwikkelen.

 

Het leuke aan mijn rol als Projectcoördinator is dat ik de voorbereiding, uitvoering en oplevering in het proces coördineer. De ene dag ben ik aanwezig op kantoor. Een andere dag veel onderweg om op het project met het klantteam te overleggen. Dat maakt het juist ook zo leuk! Het contact in het klantteam en met andere collega’s is fijn. De lijnen zijn kort en iedereen staat altijd open voor een gezellig praatje!

 

Ben je ook zo benieuwd geworden hoe het is om te werken bij Hagemans? Bekijk dan snel onze vacatures! Wie weet hebben we een uitdagende functie voor je.