Medewerkersverhalen

Schilder aan het woord – Alejandro

Hi, ik ben Alejandro en inmiddels bijna 2 jaar werkzaam als schilder bij Hagemans.

 

Het leuke aan mijn werk

Je hebt met veel verschillende bewoners contact. Vaak vinden bewoners het toch een beetje spannend als we werkzaamheden uitvoeren aan hun woning. Ik probeer bewoners altijd gerust te stellen door even een kort praatje met ze te maken. Het werk blijft dan wel hetzelfde, maar door het de variatie aan bewoners is toch elk project anders.

 

Ik blijf met plezier schilderen

De dag gaat dan ook (bijna) altijd snel voorbij! Eén van mijn werkzaamheden is het schilderen van kozijnen. We knappen de kozijnen weer op zodat ze er vervolgens weer als nieuw uitzien. Bewoners waarderen het eindresultaat. Hoe leuk is dat!

 

Ik heb het naar mijn zin bij Hagemans

We overleggen met elkaar en zijn daardoor goed op elkaar ingespeeld. Ik voer de werkzaamheden voornamelijk zelfstandig uit en tijdens de koffie of lunchpauze is er altijd tijd voor gezelligheid. Ik werk samen met het klantteam op het project. Hagemans organiseert verschillende activiteiten. Daarbij is het leuk dat ik de andere collega’s ook tijdens deze uitjes weer zie!

 

Vind je het ook leuk om te schilderen? We zoeken nog collega’s.