Medewerkersverhalen

Schilder aan het woord – Bryan

Even voorstellen

 

Mijn naam is Bryan en ik werk al sinds mijn 18e bij Hagemans als schilder. Mijn werkzaamheden bestaan uit schilderen, glas zetten en soms kleine reparaties aan het houtwerk. Het mooiste aan mijn vak is de enorme waardering die ik vaak krijg van de bewoners, je levert altijd weer een stukje vakmanschap af en dat wordt gewaardeerd. Het fijnste aan werken bij Hagemans vind ik de gezellige collega’s, de vrijheid en de tijd die we krijgen om ons werk echt goed te kunnen doen. We kunnen projecten goed uitvoeren en krijgen hier ook de tijd voor, dit is lang niet overal zo weet ik.

 

Bij Hagemans is ook veel goed geregeld vind ik zelf. Zo kunnen we doorgroeien en worden we bijvoorbeeld bijna nooit op klussen ver van huis ingezet, de planning houdt hier rekening mee. Ben jij schilder en ben je benieuwd geworden naar hoe het is om te werken bij Hagemans? Neem eens een kijkje op https://hagemans.nl/werk-bij/ en ontdek al onze vacatures!