Medewerkersverhalen

Timmerman aan het woord – Djamie

Hi, ik ben Djamie en inmiddels al 4 jaar werkzaam als timmerman bij Hagemans

 

In het team waarin ik werk, starten we gezamenlijk de ochtend met een bakje koffie. We bespreken de planning en gaan vervolgens aan de slag! Elke dag is anders, en zo ook mijn timmerwerkzaamheden, die variëren van houtrot tot het signaleren van asbest. Toen ik bij Hagemans begon had ik nog onvoldoende ervaring als timmerman maar door de verschillende cursussen die ik volgde, groeide ik steeds meer in de rol van timmerman.

 

Het leuke aan mijn werk is natuurlijk de gezelligheid op het project. Zo komt de Projectmanager wekelijks op de bouw om een praatje te maken. Toch is het leukste de waardering die bewoners uitspreken als het project is afgerond. Zo kregen wij een tijdje geleden zelfs van een bewoner iedere woensdag erwtensoep, omdat zij wel erg blij met de werkzaamheden was. Of dat het oud ijzer wat over was van het project hergebruikt werd door de bewoner en dat wij als bedankje een taart kregen! Dat maakt het werk extra leuk.