Inloggen bewoners

 

 

Hagemans Vastgoedonderhoud verbetert uw woning.
En we verbeteren ook graag de communicatie met u, als bewoner.
Daarom hebben wij voor u een persoonlijke online omgeving gemaakt waar we u informeren zodat u altijd op de hoogte bent van de laatste stand van zaken.

 

Met de inloggegevens die u van ons gekregen heeft komt u via onderstaande inlog in uw persoonlijke online omgeving. Hier informeren wij u over de werkzaamheden aan uw woning, over de planning, de werkvolgorde, eventuele overlast en vertellen we u wie onze onderaannemers zijn. Uiteraard vindt u hier ook de gegevens van onze contactpersonen bij wie u (persoonlijk en offline) met al uw vragen terecht kunt.

 

Wilt u updates ontvangen over de geplande werkzaamheden aan uw woning en in uw buurt? Vul dan na het inloggen, rechtsboven bij  Profiel uw contactgegevens in en geef aan op welke manier u door ons graag geïnformeerd wilt worden wanneer er nieuws is of wanneer er wijzigingen zijn.

 

Met onze bewonersinlog

  • heeft u altijd en overal inzicht in voor u belangrijke informatie, zoals het soort werkzaamheden, de planning, de werkvolgorde en de mate van overlast,
  • bent u snel geïnformeerd over wijzigingen in de planning en vertragingen van werkzaamheden bij bijvoorbeeld slecht weer,
  • kunt u eenvoudig afspraken plannen en verzetten,
  • bent u altijd op de hoogte!

 

Heeft u problemen met inloggen, neem dan gerust telefonisch (024 -371 44 19) contact op met de afdeling Sociaal Domein.

 

Cobee | Resultaatgericht Communiceren