nieuws

Flinke stap voorwaarts voor de bewoners van complex Bergvrede

In opdracht van Baston Wonen voert Hagemans energetische werkzaamheden uit in samenwerking met de vaste partners van Baston wonen. Vandaag zijn we gestart met de voorbereidingen voor het aanbrengen warmtepompen in het complex Bergvrede. Een enorme stap voorwaarts voor de bewoners:  ze gaan er fors op vooruit qua comfort en ze merken het in de portemonnee.  Deze woningen waren namelijk nog voorzien van elektrische plaatkacheltjes aan de gevel.

 

Vanuit de oude situatie van 25 woningen met label G en 14 woningen met label F werken we de komende periode naar 39 woningen met label A.

 

Om dit prachtige resultaat nog meer glans te geven heeft onze partner Geas het project aangemerkt om mee te dingen naar de Daikin Award in de categorie comfort.  Daikin beloont innovatieve en duurzame concepten, ofwel totaaloplossingen. We hebben dezelfde doelen; samen zetten we ons in voor een aangenaam, duurzaam en gezond binnen- en buitenklimaat. Kortom samenwerken naar een comfortabele woning met een duurzame installatie.

 

Voor meer info over dit project en de Award:  https://www.daikinaward.nl/projecten/project-bergvrede/

En als je er dan toch bent, je kun je natuurlijk altijd even op ons stemmen.