nieuws

Persbericht – Baston Wonen, De Variabele en Hagemans bundelen krachten voor duurzame samenwerking

Zevenaar, 5 december 2023

 

Baston Wonen, De Variabele en Hagemans bundelen krachten voor duurzame samenwerking

Baston Wonen, De Variabele en Hagemans kondigen met trots hun strategische samenwerking aan. Tijdens een officieel tekenmoment dat plaatsvond op 5 december bekrachtigen de partijen de Resultaat Gerichte Samenwerking (RGS) voor de komende jaren.

Samen vooruit

Vanaf 2024 werken Baston Wonen, De Variabele en Hagemans aan de verdere ontwikkeling en uitrol van Resultaat Gericht Samenwerken en daarmee aan de verbetering van de kwaliteit van het woningbezit van Baston Wonen. De drie samenwerkingspartners geloven in een open houding en de kracht van (pro)actief samenwerken. Door krachten te bundelen, streven de partijen ernaar om een belangrijk verschil te maken in het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad.

 

Verduurzamen is cruciaal

Door te investeren in duurzame oplossingen leveren de partijen niet alleen een positieve bijdrage aan het milieu, maar dragen ook bij aan betaalbaar en prettig wonen door besparing van energie voor bewoners en het verbeteren van wooncomfort.

 

Belang van samenwerking

De gezamenlijke uitdagingen zijn door het bundelen van expertise, middelen en innovatieve oplossingen sneller en doeltreffender aan te pakken. Om resultaten te boeken en een duurzame impact te creëren is samenwerken cruciaal. Deze samenwerking tussen Baston Wonen, De Variabele, Hagemans en de bewoners benadrukt dat.