Hagemans Vastgoedonderhoud

Hagemans is een totaal vastgoedonderhoudsbedrijf voor de corporatiesector. Een familiebedrijf dat al ruim 90 jaar haar trouwe dienst in de markt van onderhoud heeft bewezen. Als uitvoerende kennispartner verbeteren wij vastgoed en geven zo toekomst aan bestaand bezit, nu en in de toekomst. Zorgen wij voor woningen en complexen waar mensen plezierig, comfortabel en veilig wonen en verblijven. Het liefst werken we in ketensamenwerking en/of RGS. We denken met u mee over een uitgekiende onderhoudsstrategie en blinken uit in de uitvoering. Hagemans beschikt over eigen vakmensen die ├ęcht aandacht geven aan hun werk en geweldig goed overweg kunnen met uw bewoners. Hagemans kent de sector door en door. We begrijpen uw belangen en die van de bewoners.

 

Belofte

Samen met u zorgen we ervoor dat uw woningen en complexen weer kracht en energie uitstralen, nemen zorgen weg in de dagelijkse uitvoering en zijn een vertrouwd gezicht in de wijk. Met als gevolg: tevreden bewoners, prettige buurten en een gezonde vastgoedportefeuille met bijbehorende strategie.

Bekijk ook Werken van >

Duurzaamheid en MVO

Als speler in de vastgoedsector nemen wij de verantwoordelijkheid voor onze omgeving. Hagemans kiest bewust voor duurzame materialen, afvalbeperking en hergebruik. Daarnaast kijken we kritisch naar ons wagenpark.
We zijn een erkend leerbedrijf en investeren in de vakmensen van morgen. En als PSO-gecertificeerd bedrijf geven we mensen die moeilijk aan werk komen, graag een kans. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, duurzame oplossingen en samenwerkingen in ons werkgebied.

Missie

Een duurzaam, comfortabel en betaalbaar huis voor iedereen!

Visie

We bieden onderhoud als totaaloplossing: we werken aan de integratie van dagelijks onderhoud, planmatig onderhoud, mutatieonderhoud en duurzaam grootonderhoud. Door de schotten tussen die onderhoudsvormen weg te halen maken we de weg vrij voor efficiency en vernieuwing.

ONS WERKGEBIED

We zijn thuis in de omgeving waar we werken. Vanuit onze vestigingen in Houten en Nijmegen werken we vooral voor corporaties in Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht en Zuid-Holland. Zo zijn we altijd in de buurt.

Naar contactpagina >

hagemans kaart