Uncategorized

Kwastendag! Een goede opleiding met baangarantie.

Ken jij iemand die moeilijk aan het werk komt en die jij een goede opleiding gunt MET baangarantie? Dan hebben we goed nieuws: Hagemans en de andere vastgoedonderhoudspartners van Mitros bieden in samenwerking met Stichting Nelis opleidingen en banen aan in het schildersvak!

 

Startpunt voor iedereen met interesse: deelname aan de Kwastendag op 14 maart 2019 in Utrecht.

 

Stichting Nelis is samen met Rutges, SW Vastgoedverbetering, Talen Vastgoedonderhoud, Wits Utrecht en Hagemans Vastgoedonderhoud de organisator van de dag. De instructeurs van onze onderhoudsbedrijven vertellen tijdens de Kwastendag over de belangrijkste facetten van het vak. Allerlei vaardigheden komen aan bod, zoals wassen en reinigen, schuren, applicatie-technieken en werken op een steiger of met een hoogwerker. Deelnemers aan de dag kunnen ervaren hoe het is om aan de slag te gaan als schilder of onderhoudsmedewerker.

 

Geschikte en enthousiaste kandidaten krijgen na de dag een opleiding en een baan aangeboden bij Wits Utrecht, Rutges, Talen Vastgoedonderhoud, SW Vastgoedverbetering of Hagemans Vastgoedonderhoud.

 

OPROEP: Ken jij iemand in Utrecht of Nieuwegein die geen baan heeft en die volgens jou echt mee moet doen aan deze dag? Neem dan contact op met Stichting Nelis: info@stichtingnelis.nl.