Medewerkersverhalen

Teamleider aan het woord – Dave

Hoi, ik ben Dave en ik werk als Teamleider bij Hagemans!

 

Via mijn overbuurman kwam ik 25 jaar geleden bij Hagemans terecht als schilder. Inmiddels werk ik al weer 5 jaar als teamleider waarbij ik leidinggeef aan onze vakmensen en die van onze onderaannemers.

 

Het leukste aan de rol van teamleider vind ik toch wel de betrokkenheid onderling in mijn klantteam, met onderaannemers maar bij bewoners. Het klantteam komt wekelijks fysiek op de bouwplaats om te bespreken hoe het project loopt. Overleggen en plannen is belangrijk, Ik ga dan ook met een goed gevoel naar huis als de dag volgens planning verloopt!

 

Het contact met de bewoners en deels het meewerken met de ‘jongens’ maakt mijn werk afwisselend en leuk, de lijnen zijn kort dat schakelt fijn. Als teamleider probeer ik het beste uit mijn team te halen. Er zijn volop mogelijkheden voor eigen ontwikkeling. Ik leer zelfs nog iedere dag bij! Ook zorg ik ervoor dat de juiste middelen en materialen aanwezig zijn op het project.

 

Ben jij Teamleider en ben je benieuwd geworden naar hoe het is om te werken bij Hagemans? Neem eens een kijkje op https://hagemans.nl/werk-bij/ en ontdek al onze vacatures.