Jouw baan als projectleider vastgoedonderhoud

Solliciteer nuMeer informatie

Expertise en ervaring

Je kent het werk als projectleider als geen ander. Tijdens de voorbereidingen/planvorming van het project geef je jouw visie op het uit te voeren werk (hoe kan het nog slimmer, sneller en veiliger?). Daarbij kun je het team motiveren en ben je oplossingsgericht. Je begeleidt het onderhoudsproces binnen de gestelde kaders en het door jou opgestelde budget. Waar nodig stuur je bij en geef je terugkoppeling over de (financiële) voortgang van het project aan de Operationeel Directeur. Zo zorgen we er samen voor dat de projectdoelstellingen inzichtelijk blijven en worden behaald.

Technisch en financieel verantwoordelijk

 

Je organiseert en coördineert projecten in het Groot Onderhoud & Interieur. Daarbij geef je functioneel leiding aan de projectcoördinatoren, uitvoerders en bewonersbegeleider binnen je project. Of het nu gaat om tijd, budget, kwaliteit of veiligheid: als projectleider heb je ieder aspect van een project altijd goed in het vizier. Je bent als projectleider contractueel, technisch en financieel verantwoordelijk voor het realiseren van meerdere projecten. Daarbij ben jij vanaf de voorbereidingsfase betrokken en verwachten we dat je actief meedenkt en schakelt met collega’s, co-makers, onderaannemers, leveranciers en de bewoners. Als de situatie erom vraagt, ben je zelf ook niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken.

180 medewerkers
5568 woningen verbeterd in een jaar
53,5 miljoen omzet

Professioneel en warm welkom

 

Je komt te werken in een informele en vriendelijke sfeer waarbij we veel waarde hechten aan collegialiteit en respect. Onze organisatie is professioneel en plat, waar we oog hebben voor de nodige dosis humor en gezelligheid. Door de persoonlijke aandacht die we iedere collega geven, voel je je bij Hagemans al snel thuis. Het voelt als een echt familiebedrijf.

 

We schatten talent op waarde. Er zijn volop mogelijkheden om bij ons door te groeien en/of je persoonlijk te ontwikkelen. Je krijgt de vrijheid om te leren. Bij Hagemans zijn we altijd behulpzaam en sociaal. Zo organiseren we regelmatig activiteiten, zoals kennisfestivals, sportevenementen, workshops, bedrijfsfeesten en borrels.

Naast een prettige werkomgeving ontvang je bij ons:

 • een salaris tussen de €3.500,- en €5.700,- bruto per vier weken (o.b.v. 40 uur) afhankelijk van kennis en werkervaring;
 • uitzicht op een vaste aanstelling;
 • 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. 40 uur, volgens de cao Bouw;
 • een onboarding-traject waarbij we je stap voor stap het werkproces bijbrengen. Zo zorgen we ervoor dat je de organisatie, activiteiten en manier van werken optimaal leert kennen.;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, een laptop en smartphone;
 • een goede pensioenregeling waar je op kunt bouwen.

Wat neem je mee?

Voor het uitvoeren van dit goed gevulde takenpakket heb je:

 • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur op het gebied van bouwkundig projectmanagement en aangevuld met een VOL-VCA diploma. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure;
 • minimaal 5 jaar relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
 • ruime praktijkkennis over en ervaring met installatietechniek (W- en E-gebied) en vormen van ketensamenwerking;
 • kennis van en ervaring met relevante wet- en regelgeving, veiligheids- en kwaliteitsmanagementsystemen;
 • planmatig-, proactief- en stressbestendig leren handelen;
 • financiële kennis om werkbegrotingen op te zetten en bij te houden;
 • een gestructureerde werkhouding om overzicht en voortgang te bewaren, doorzettingsvermogen en sta je stevig in je schoenen.
Denk je na het lezen, deze baan past bij mij! Klik dan op de knop hiernaast. Wie weet zien we je snel bij Hagemans.
Direct solliciteren