We werken in jouw buurt en aan jouw woning

 

Voor ons is dat dagelijks werk. Voor jou betekent het dat we je storen in het dagelijkse leven. Daarom houden we zo veel mogelijk rekening met je persoonlijke omstandigheden.

Het is prettig als je op tijd weet wat er gaat gebeuren en wanneer precies. Je krijgt regelmatig een bericht van ons. Via de brievenbus of op je smartphone of computer; wat je het makkelijkst vindt.

We zijn er voor vragen

 

Verder zorgen we ervoor dat je precies weet bij wie je met je vragen terecht kunt. We zijn altijd aanwezig in de buurt, je ziet ons regelmatig rondlopen. Heb je een vraag? Loop dan gerust op ons af, of kom naar ons spreekuur. Je kunt ons ook altijd mailen of bellen met je vraag of zorg.

bel 088 - 011 24 24 mail naar bewoners@hagemans.nl

Bewoner over verduurzaming

‘Jullie stonden direct klaar om me te helpen. En overtuigden me dat ik me geen zorgen hoefde te maken. Dat gaf de doorslag. Ook tussentijds was Hagemans behulpzaam, duidelijk en altijd bereikbaar. Af en toe was ik gewoon verbaasd dat alles zo soepel verliep.’

Wat verwachten we van je?

 

Om ons werk goed te kunnen doen, hebben we je medewerking nodig. Het kan bijvoorbeeld zijn, dat je ruimte moet maken in of rondom je woning. We komen persoonlijk langs om uit te leggen wat we van je verwachten.

 

Misschien heb je hulp nodig en kunnen buren, vrienden of familie een handje helpen. Wij denken graag met je mee en waar mogelijk helpen wij ook. Samen maken we het project tot een succes. Als wij weg zijn en jij weer rust hebt, kun je genieten van je opgeknapte woning!