Werk bij Hagemans. Dat is een goed idee.

Bekijk onze vacatures

We gaan graag met je in gesprek

Wil je werken vanuit je hart, in ontwikkeling zijn en blijven? De beste worden in je vak? Wij staan altijd open voor (nieuw) talent en geven jou binnen onze organisatie graag een kans. Denk je dat jij past bij onze organisatie? En dat je een bijdrage kunt leveren aan onze ambities en die van onze klanten? Neem dan contact met ons op.

Leuke collega's
MTO score van 8,2
Informele sfeer

Met elkaar in verbinding


Hagemans is een fijne plek om te werken. Je werkt hier in een flexibel netwerk met teams in wisselende samenstellingen. Alles staat met elkaar in verbinding. Zo zetten we steeds de juiste kennis en kunde in op de goede plek. We trainen onszelf in de juiste vaardigheden en competenties om ons werk uit te voeren. Zodat we het beste uit onszelf halen.

 

Je kunt hier doen waar je goed in bent. En tegelijkertijd geven we veel aandacht aan je gezondheid en krijg je de kans om te blijven groeien in jouw (talent)ontwikkeling. Daar hebben we allemaal profijt van, onze klanten, wij en jij. Het is niet voor niets dat zoveel mensen hier graag en lang werken.

Duurzaamheid, circulariteit en MVO


Wij nemen de verantwoordelijkheid voor onze omgeving. Hagemans kiest bewust voor duurzame materialen, afvalbeperking en hergebruik.
Als erkend leerbedrijf investeren we in de vakmensen van morgen. En als PSO-gecertificeerd bedrijf geven we mensen die moeilijk aan werk komen, graag een kans. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe, duurzame oplossingen en samenwerkingen in ons werkgebied.

Bij Hagemans werken we met plezier en energie samen aan een duurzame toekomst


We staan voor behoud, verbetering en verduurzaming van sociaal vastgoed. Onze klanten zijn woningcorporaties. Samen zorgen we ervoor dat ze kunnen rekenen op kwaliteit, bewonerstevredenheid én vastgoedrendement.

Onze vacatures

Jouw baan als Financial Controller

Bekijk de vacature

Jouw baan als inspectiemedewerker

Bekijk de vacature

Jouw baan als timmerman

Bekijk de vacature

Jouw baan als schilder

Bekijk de vacature

Jouw baan als projectleider vastgoedonderhoud

Bekijk de vacature

Jouw baan als uitvoerder

Bekijk de vacature

Jouw baan als projectcoördinator

Bekijk de vacature

Jouw baan als teamleider glas en schilderwerken

Bekijk de vacature

Jouw baan als teamleider gevel

Bekijk de vacature