Werk met Hagemans. Echte samenwerking.

Onze samenwerking...

Of het nu gaat om ketensamenwerking, RGS of bouwteam, we geloven in persoonlijk contact en korte lijnen. In samen beter worden. Met elkaar, partners, bewoners en opdrachtgevers werken we aan gedeelde ambities.

gaat net een stapje verder

Voor een groeiend aantal opdrachtgevers is ons werk van strategisch belang. Zij leggen een deel van hun vastgoedopgave bij ons neer. Dat vraagt om vertrouwen en vooral om een intensieve samenwerking. Hagemans is daarvoor toegerust. We hebben er de kennis, vaardigheden en instelling voor in huis.

200 vakmensen
5846 verbeterde woningen
53,5 miljoen omzet

Leven in Lankforst

Een samenwerking tussen KlokGroep en Hagemans in de Nijmeegse wijk Lankforst, waarbij we voor Woonwaarts vijf woonblokken vernieuwen. Het gaat om in totaal 120 maisonnettewoningen; aan het einde van het project zijn dat er 127, geschikt voor meerdere doelgroepen. We zetten in op comfort, lagere woonlasten én leefbaarheid en verbinding in de buurt. Dat is ook wat de naam Leven in Lankforst uitdrukt: we hebben oog voor de gebouwen, maar vooral ook voor de mensen die in Lankforst leven.

 

Klik hier om meer te lezen over dit project met impact!

Barli en Hagemans

Met de modulaire houtbouwer Barli uit Uden hebben we een strategische ketensamenwerking. Daarmee bieden we woningcorporaties extra mogelijkheden om duurzaam te bouwen én te onderhouden. We spelen daarbij in op de opgave waar de corporatiesector voor staat: op korte termijn behoefte aan veel nieuwe woningen en tegelijkertijd een oplossing voor de lange termijn. Samen ontzorgen we woningcorporaties tijdens de volledige levenscyclus van een bouwwerk. Van ontwerp tot onderhoud. Onze belofte: duurzame woningen, een langere levensduur én voorspelbare kosten.

Quadrant

Binnen Quadrant werken Hagemans en Cuppens +zn intensief samen in de voorbereiding en realisatie van projecten voor Talis. Talis heeft een RGS-samenwerking met een aantal partnerbedrijven, die elk zijn ingedeeld in een bepaald gebied. Voor Quadrant is dat het gebied Dukenburg en Lindenholt in  Nijmegen en Alverna bij Wijchen. De aanleiding tot de samenwerking is het feit dat Talis een aantal jaren terug ook het mutatie-onderhoud in de RGS-samenwerking opnam. Om die discipline aan ons aanbod toe te voegen zochten en vonden we aansluiting bij  Cuppens +zn. Sindsdien werken we naar grote tevredenheid samen voor Talis, vanuit één loket: Quadrant.