Werk van Hagemans. Dit is wat we doen.

Onze projecten in beeld

Bekijk alle projecten
Velden en Beken Ede
Koningsweg Geldermalsen
Oranjeplein Meerkerk Meerkerk

Dit hebben we in huis

We bieden onderhoud in verschillende vormen; transformatie, groot onderhoud, planmatig onderhoud, mutatie- en dagelijks onderhoud.

Samen met onze partnerbedrijven zorgen we ervoor dat we de projecten op een efficiënte en duurzame manier uitvoeren.

Samen kom je verder

Verbeteren, verduurzamen, transformeren en beheren doen we natuurlijk niet alleen. Echte samenwerking, daar gaan we voor!

Markt en ontwikkeling

Bij Hagemans zijn we blijvend op zoek naar slimme oplossingen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Hierbij letten we op de balans tussen continuïteit en innovatie. Ons team Markt en ontwikkeling houdt zich hier dagelijks mee bezig.

Glazz-panelen

Renovatie van de douche, de keuken of het toilet is voor bewoners een behoorlijke belasting. Vooral door het vele breek- en sloopwerk dat erbij komt kijken en alle vakmensen die over de vloer komen. Bovendien kunnen de bewoners hun woning vaak een flinke tijd niet gebruiken zoals ze gewend zijn. Komt nog bij dat het voor woningcorporaties kostbare ingrepen zijn. Dat moest anders kunnen.

Bij Hagemans gingen we op zoek naar een oplossing die deze renovaties stukken eenvoudiger maakt. Voor bewoners, verhuurders en voor onszelf. De oplossing vonden we in Glazz-panelen.

Meer weten over Glazz-panelen