Werken bij

Wil je werken vanuit je hart, in ontwikkeling zijn en blijven? De beste worden in je vak? Wij staan altijd open voor (nieuw) talent en geven jou binnen onze organisatie graag een kans. Denk je dat jij past bij onze organisatie? En dat je een bijdrage kunt leveren aan onze ambities en die van onze klanten? Stuur je motivatie en cv naar mvanelzakker@hagemans.nl.

Een ‘Hagevrouw’ aan het woord

“Ik voel me verbonden met Hagemans en al haar medewerkers”

dat zegt Monique van Elzakker, Personeelsfunctionaris en inmiddels al 28 jaar werkzaam bij Hagemans Vastgoedonderhoud.

“Vanuit mijn functie en collegiaal heb ik regelmatig contact met al onze medewerkers. Ik heb echt het gevoel dat ik tussen de mensen sta en dat vergroot het gevoel van verbondenheid.”

 

Wat maakt dat je na zo’n lange tijd nog steeds bij Hagemans werkt?

“Gedurende de jaren heb ik kansen gekregen én gecreëerd om mijzelf te (blijven) ontwikkelen. De diversiteit in mijn functie is enorm en dat spreekt me ook zo aan. Het is mooi om een traject van A tot Z te kunnen volgen/afronden. De zelfstandigheid die ik heb en het vertrouwen dat ik krijg zorgen er onder andere voor dat ik het zo naar mijn zin heb. Daarnaast is het persoonlijke contact met de medewerkers ook echt wel één van de pluspunten in mijn functie.”

 

Wat heb je in de loop der jaren geleerd wat anderen zou willen meegeven?

“Bekijk het eens van een andere kant, dat geeft letterlijk een andere visie en brengt verrassende inzichten met zich mee.”