Werken met

Echte samenwerking, daar gaan we voor! Persoonlijk contact en korte lijnen, of het nu in ketensamenwerking, RGS, bouwteam of een tender is. Met elkaar, partners, bewoners en opdrachtgevers. Zo blijven we ons voortdurend ontwikkelen. We werken graag toe naar een gezamenlijk resultaat. Al ruim negentig jaar is Hagemans een bedrijf waar mensen met plezier, aandacht en inzet samenwerken.

 

 

Hagemans is een fijne plek om te werken. We zijn helemaal ingericht op ketensamenwerking. Een flexibel netwerk met teams die in wisselende samenstelling werken. Alles staat met elkaar in verbinding. Zo zetten we steeds de juiste kennis en kunde in op de goede plek. Je kunt hier doen waar je goed in bent. En tegelijkertijd krijgt bij Hagemans iedereen die dat wil de kans om te blijven groeien in zijn of haar (talent)ontwikkeling. Daar hebben we allemaal profijt van, wij en onze klanten. Het is niet voor niets dat zo velen van ons hier graag en lang werken.

VEILIG EN GEZOND SAMENWERKEN

 

Bij Hagemans werken we met plezier en energie aan een duurzame toekomst. Daarbij is de veiligheid, gezondheid en welzijn van iedereen die voor of bij ons werkt belangrijk. Waarbij we uiteraard ook zorgen voor de veiligheid, gezondheid en het welzijn van de bewoners die in de omgeving van onze projecten wonen. Daarmee voorkomen we persoonlijk letsel, materiële- en milieuschade.